info@vetrohodstvo.com | 0897 03 23 27
  • ял

Една от причините да се захванем с проекта Вятър и Вода преди години беше да предлагаме плаването с ветроходни лодки като корпоративно или празнично събитие. Искахме да правим нещо съвсем ново и непредлагано на пазара. Началото беше поставено с двете ни лодки клас Ял-6, които кръстихме Вятър и Вода и в последствие те дадоха името на бранда ни.

Оттогава досега под платната ни са минали хиляди празнуващи приятни поводи и служители от десетки фирми и организации. Всички тях успяваме да убедим, че постигането на цели като забавление, провокиране на екипна работа, екипен дух и лидерски умения, практикувайки ветроходство, е едно чудесно решение и инвестиция. А възможността да „проветриш“ ежедневието или офисното битие на служителите с голяма доза природа, нестандартна активност, спортен хъс, вятър и вода е истинска награда за тях.

Ветроходни лодки или круизни яхти?

Можем да организираме събитие за вас на ветроходна лодка клас Ял-6 или килова (круизна) яхта. Повече за лодките и яхтите може да прочетете тук.

Къде?

Можем да проведем корпоративното ви събитие на всеки един воден басейн – язовир, езеро, море, който предоставя условия за упражняването на ветроходен спорт. С 6-метровите лодки Ял-6 плаваме във вътрешни водни басейни, а с киловите яхти – по море. До момента ветроходни събития сме провеждали на язовирите Искър, Батак, Белмекен, Беглик, Горни Дъбник, Враца. С килови яхти плаваме най-често в района на о.Тасос, поради добрите условия и близостта му до България.

Кога?

В работни, почивни и празнични дни, които съвпадат с ветроходния сезон. Ветроходният сезон обхваща ориентировъчно периода април – октомври (включително).

Капацитет участници (по вид плавателен съд)

Ял-6

Минимум 4 души.

Максимум 80 души в рамките на един ден. Най-много 20 души могат да плават в един и същ момент. По-големите групи ги разделяме на потоци и се ротираме, като хората на брега участват в други активности.

Килова яхта

Минимум 6 души. Максимум 70 души. По-големият капацитет силно зависи от ранната заявка.

Още за:

Корпоративни събития
Празнични събития
ял