info@vetrohodstvo.com | 0897 03 23 27

Спорт

СК "Вятър и вода" разполага с няколко тренировъчни лодки клас "Оптимист", една състезателна лодка от същия клас, както и лодка клас "Кадет". Търсим деца и родители, с които да намерим стабилната основа за редовно практикуване на ветроходство
Свържете се с нас

Приключения

Тук ще откриете информация за различни приключенски лагери, в които важен елемент е ветроходството "доставено" от "Вятър и вода" и нашите инструктори. В партньорство с добри приятели и "Имена" в приключенията за деца
Вижте лагерите с Вятър и вода

Как мислите – дали децата ще се радват да плават с ветроходна лодка? Дали имат нужда от простор, слънце и вятър? Дали искат да знаят морски възли? Дали са любопитни да научат как и защо се движат корабите?
Знаете ли добрите ветроходци на каква възраст са започнали с ветроходството?
Искате ли да зарадвате детето си с нещо ново, нещо различно, нещо вдъхновяващо и опияняващо?
Трябва ли хората, на които оставяте децата си, да имат дългогодишен опит в работа с деца по приключенски програми? Да са усмихнати, позитивни, млади, готови да споделят опита и мечтите си?

Предлагаме ветроходство за деца, младежи и девойки в две основни направления. За момента по-развитото ни направление е „Приключения“, като то включва най-различни лагери сред природата с ветроходен елемент. Повечето ни инструктори имат вече десетилетия опит (макар да не ни личи, разбира се) в работа по приключенски лагери на открито. Въпреки това този тип програми осъществяваме в сътрудничество с компании, утвърдени в тази сфера – както заради убеждението ни, че така привнасяме разнообразие в предложенията ни, така и заради законовото изискване подобен род дейности да се осъществяват от лицензиран туроператор.

Спортното направление се развива на пресекулки“ основно поради финансови, организационни и логистични направления. Ако ви е любопитно да поговорим кога и доколко можете да се възползвате от тренировки с детски спортни ветроходни лодки – обадете ни се. Имайте предвид, че в спортно и треньорско майсторство изостваме от клубовете с традиции в нашия спорт – ако очаквате бързо спортно израстване – търсете колегите. Нашите силни черти са опит и удоволствие от работата с групи и в частност с групи с деца.
Ако сте стигнали дотук – обадете ни се!