info@vetrohodstvo.com | 0897 03 23 27
20
май
2020

От 15 юни отново ще плаваме в Гърция! Вятър и Вода възобновява сезон 2020

Posted By :
Comments : 0
Гърция - маса

Гръцко ми е! Хубаво ми е!

Започвам да пиша тази статия в едно село в подножието на Родопите. Нарочно съм си сипал узо и мезя с таратор. Гръцката салата ще е за довечера. Узото не е от най-квалитетните. Просто такова продават в кооп – а на селото. Но пък е най-вкусното, което съм пил от доста време насам. И няма как да е друго след като вчера се разбра, че ще пътуваме в Гърция без ограничения и карантина от 15 юни.

Ето линк към решението от онлайн срещата между лидерите на България, Гърция и Сърбия. Ето линк и към разяснението на министър Росен Желязков от тази сутрин за отпушването на свободните, туристически пътувания в Гърция от 15 юни.

Гръцко ми е, хубаво ми е! Всички ние приемаме новината с голямо облекчение и с огромно задоволство. Чакахме този ден като ден на победа срещу невидим враг. За нас тя означава завръщане към живота, такъв, какъвто го познаваме, разбираме и желаем, нищо повече.

Дългоочакван ден!

Искаме максимално бързо да се качим на борда и да посрещнем вас – нашите приятели и клиенти под ветрила. Искаме оттук-нататък заедно да гледаме само напред и пред нас хоризонтът да е светъл!

Готови сме! Ето какво искаме да ви предложим в Гърция:

Туристически плавания

Гърция - яхта - бряг

Плавания още през юни!!! Две дестинации: около остров Тасос и в Северно Егейско море (острови Тасос, Лимнос, Самотраки). За тези две юнски плавания предлагаме 5% отстъпка от цените си. Искаме да направим този малък жест към всички, които нямат търпение да възобновим сезона заедно.

Попълваме екипажи и за две плавания през юли: из Спорадите и  Южно Йонийско море. Ако изберете тези дати, отново предлагаме 5% отстъпка от цените на сайта ни.

За горепосочените дестинации имаме и други дати по-късно през сезона. Прегледайте ги! Ако ви се плава из Саронически и Аарголически залив през септември, имаме още 2 свободни места (за момента).

Звънете ни, ако сте приятелска компания и искате да наемете яхта с капитан за определени дати по ваше желание. Сезонът обещава да е доста различен от предишните. Станете част от тази промяна! От нас и от вас зависи различното да е в положителна посока.

Учебно плаване – Mile Building (Кавала, Самотраки, Дарданелите, Чанаккале, Лимнос)

Минималната бройка екипаж, за да се състои плаването е налична. Можем да качим на борда още няколко души.  Плаването ще се състои от 18 – 23 юни 2020! Инструкторът Статис Софицис е повече от нетърпелив да ви предаде знанията си за плаване в този любопитен за мореплаване район на света.

Обучения към RYA центъра в Кавала

Партньорите ни в Гърция също са готови да отворят в средата на юни – две седмици по-рано от първоначално обявената дата 1 юли. Очакваме от принципала на центъра Статис Софицис график с допълнителни дати към вече обявените на сайта ни за курсовете Day Skipper и курсът за работа с морско радио към RYA. Тези от вас, чийто курсове не можаха да се състоят заради ситуацията с COVID-19 в периода средата на март – средата на юни, ще могат да изберат нови дати, които са им най-удобни.

Работим в посока осигуряване на възможно най-голяма противоепидемична сигурност по време на курсовете Day Skipper – намаляване броя на курсистите в екипажа и/или  осигуряване на отделна каюта (пространство за всеки курсист). За тези и останалите мерки очаквайте допълнителна информация.

Графикът на всички останали наши  обучения в Гърция остава непроменен.

Ние сме готови с предложенията си и нямаме търпение да ги случим. Вие готови ли сте с избора си?

Текст: Ясен Димитров

За автора

Коментирай

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.