info@vetrohodstvo.com | 0897 03 23 27
11
май
2020

Рестартът на ветроходен сезон 2020 – като игра на „Пирататак“

Posted By :
Comments : 0

Тъкмо когато подготвяхме сезон 2020 г, разбира се по-натоварен и обещаващ от предишния, и ни застигна COVID-19. Случихме единствено първите дати на Day Skipper курсовете, тези на Power boat и Coastal Skipper…а,  и участвахме в „Регата 3-ти март“, която някак успя на косъм да се случи преди да обявят извънредното положение.

И обещаващият старт на сезона беше спонтанно сепнат – като игра на Пирататак.

Днес дъщеря ми поиска да играем на играта. Тъкмо ми предстоеше да събера и последната карта на червения кораб, имах достатъчно жълтици и дори оръдия, за да рекспектирам пиратите, когато от тестето последователно ме атакуваха като вируси няколко пиратски шхуни. Изразходих си мунициите, обраха ми парите и почти построеният ми кораб също попадна в хищническите им ръце.

Така е! Като игра на Пирататак! В един момент имаш много, в следващия – теглиш няколко карти и трябва да започнеш от нулата. И нищо не зависи от теб!  

Не зависи от нас, кога точно ще спре разпространението на вируса – обективен фактор. Като изтегляне на карта от тестето е! Като че да не можем да влияем и на правителствата за това да решат въпроса с карантината за пътуващите зад границата в благоприятна светлина за всички ни.  

Да, има още доста неизвестни и неясни положения покрай ситуацията с коронавируса, знаем!

Ние от Вятър и Вода обаче сме оптимисти. През тези два месеца следим изкъсо ситуацията с COVID – 19. Разбирането ни за развитието на проблема, политическите и икономически процеси, и не на последно място интуицията, ни подсказват, че рестартът на ветроходния сезон в Гърция може да се случи в началото на юли 2020 г.

За да може да ви дадем най-интересните предложения, на най-атрактивни цени, при най-сигурна организация в най-подходящия момент, и в крайна сметка да ги случим успешно, трябва да ви запознаем с актуалните си предложения за планираните ни плавания СЕГА!

Най-скорошните ни предложения, за които набираме екипажи, са три от най-любимите за плаване дестинации:

Южно Йонийско море: 11 – 18 юли 2020

Северни Споради: 11 – 18 юли 2020

Обиколка на о. Тасос: 16 – 19 юли 2020

Ето и още дестинации за тези с повече търпение:

Северно Егейско море: 12 – 19 септември 2020

Саронически и Арголически залив: 19 – 26 септември 2020

Вижте в линковете конкретната крайниа цена за всяко от плаванията, с ясно обяснение какво включва тя и какво – не.

Да, разбрахте правилно, продължаваме да извършваме резервации за сезон 2020, защото вярваме и работим в посока той да се случи. Бъдете от хората, които държат нещата да зависят от тях! Сигурни сме, че през този сезон ще можем заедно да се насладим на драстично по-малко туристи и яхти около нас, с по-огранчени спирки в големи населени места, с по-добри цени и условия.

Очаквайте скоро и предложенията ни за всички останали наши продукти и дейности в България и Гърция.

За автора

Коментирай

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.