info@vetrohodstvo.com | 0897 03 23 27

За клиента

„Ателие Серафимов Архитекти“ е компания за комплексно проучване и проектиране на архитектура, инженеринг, градоустройство, интериор и дизайн.

Oт създаването си през 1990г., ателието е водено от стремежа за качество и професионални достижения. Всеки наш проект е вдъхновен от философията за постигане на съзидателни, интелигентни и в същото време реални и запомнящи се резултати.

„Предизвикателството да се слеем със стихията на „Вятър и Вода“ ни доведе до приказния Тасос и се превърна в спомен, който дава сериозна заявка за повторение.“

арх. Радомир Серафимов, Управител

Какво постигнахме заедно

Ръководството и служителите на Ателие Серафимов Архитекти недвусмислено показаха, че извънработните и извънофисни мероприятия с колеги са важна част от виждането им за успешно взаимодействие и добрата работа в екип в ежедневието. С нас -„Вятър и Вода“ – те се впуснаха в поредно предизвикателство, свързано този път с тридневно плаване около остров Тасос, Гърция.

Разделени на 3 екипажа в 3 яхти, те научиха достатъчно за управлението на ветроходните яхти, за да демонстрират плам и отдаденост в организираната регата между различните екипажи. С още по-голям стоицизъм понесоха разразилата се буря, бушуващия вятър, настигащите ни  няколкометрови вълни, проливния дъжд, мъглата.

Благодарим ви, че не се уплашихте да плавате с нас октомври месец, че се раздадохте и всеки допринесе с каквото може за доброто на колегите си от екипажа и сигурността на яхтата и плаването. Развълнувани сме, че въпреки моментите на морска болест, в края всички искахте плаването да не свършва. Запазете тази нагласа за всеки ден от вашата работа и отношения!

От екипа ни