info@vetrohodstvo.com | 0897 03 23 27

ветроходство на язовир Искър

Очакайте предстоящите дати през 2020

Пишете ни за предпочитан период. Курсът се провежда в делничен ден.

Курс опресняване / усъвършенстване – ветроходство с Ял 6

За кого е предназначен

 • за хора, които са посещавали наш курс някога и не са сигурни колко помнят, но не искат да тръгват отново отначало;
 • хора, които са посещавали наш курс и са усвоили част от материята, но искат да упражнят отделни елементи допълнително;
 • хора, които са вече уверени в знанията си на някакво ниво, но искат да научат нещо повече за ветроходството;
 • хора, които имат предварителни знания по ветроходство от други курсове, от приятели, от собствен опит и искат да си припомнят и (или) структурират знанията

Какви са изискванията за ветроходен курс опресняване / усъвършенстване с Ял 6

Задължително е да имате предварителен опит с ветроходството.

Какво да очаквате от еднодневното занимание по ветроходство

 1. Ще ви попитаме по мейл какво знаете и можете. Можем да провеждаме и телефонни разговори и предварителни срещи. За нас обаче писмената комуникация е важна, за да можем да структурираме, обработим и при нужда (ако има разминаване с човеке, с когото контактувате първоначално) да предадем адекватно информацията на водещия инструктор.
 2. Ще ви попитаме по мейл какво очаквате.
 3. Ще ви отговорим по мейл какво наистина можете да очаквате като резултат според нас.
 4. Ще имате около 7-8 часа занимания, като повечето ще са на вода. Теоретичната част ще е в голяма степен изнесена по време на обяда и евентуално накрая на по бира. Инструкторът ще е запознат с това какво сте декларирали като опит и умения и с очакванията – както вашите, така и обещаното от нас. Ще сте в група с не повече от 4 души без да броим инструктора (максимум 5 обучаеми). Програмата ще е съобразена както с вас, така и с вашите „колеги“. Ако смятате, че се нуждаете от индивидуално обучение, моля, свържете се с нас и го отбележете.

Цени и плащане

Опресняване/усъвършенстване (1 ден) с Ял 6: 100лв.

Можете да заплатите в брой или по банков път на сметката на СК „Вятър и вода“ (долу).

 • Моля, първо се уверете, че сте записан за съответната дата, след като се свържете с нас на dobrin.todorov@vetrohodstvo.com или 0897034347.
 • След като уточните датата, заплатете капаро в размер на 60лв.
 • Остатъкът от сумата трябва да заплатите не по-късно от 2 седмици преди курса, след като получите потвърждение, че има сформирана група.
 • Ако ви се наложи смяна на датата, дължите такса в размер на 20лв. Същата дължите в случай, че не отговорите на условието от горната точка (доплащане 2 седмици преди датата на курса). Последното не важи, ако имате изрична уговорка.
 • Ако не се сформира група, можете или да се прехвърлите към друга дата (без такса), или да си получите капарото обратно.
 • Ако променим датата на вече сформирана група, ще получите отстъпка (в размер на 20лв), ако се включите, или ще получите цялата заплатена сума обратно (ако няма удобни дати за вас).

Данни за банков превод

Получател: СК „Вятър и вода“
Банка: СЖ Експресбанк
IBAN: BG72TTBB94001526592462
Основание за превод: „Усъвършенстване – ветроходство“, ...(месец)