info@vetrohodstvo.com | 0897 03 23 27

На базата ни на Синеморец на плаж Велека, съвместно с Велека бийч, предлагаме разнообразие от водни спортове – ветроходни и гребни.

Плаване с ветроходен катамаран с инструктор

По ваш избор плаването може да представлява просто разходка, в която караме от единия до другия край на залива и се любуваме на гледката откъм морето, на допира с водата, на самото плаване. Може да изберете да научите и усвоите знания и умения за управлението на ветроходна лодка, да пробвате различни курсове, да настройвате ветрила и извършвате маневри; въобще да участвате по-активно в управлението на лодката.

При наемане на катамарана за по-дълго време, може да плаваме на север до Ахтопол или на юг, покрай носа на Синеморец, до съседните плажове Бутамята, Липите, Силистар.

Разходка с едноместен или двуместен каяк

Това е прекрасен начин бързо и лесно (буквално за минути ще усвоите в достатъчна степен управлението за една приятна разходка) да навлезете в света на водните спортове (забавления) и да видите от водата прекрасната природа на южното ни Черноморие. Двуместните ни каяци могат да качат допълнително едно дете, а имаме и каяк, който може да събере мама, тати и две деца.

Уиндсърф

Можете да изберете между обучение по уиндсърф и наем на екипировка. Разполагаме с дъски и платна за малки и големи, за силни и слаби ветрове.

SUP

Така наречения SUP или падъл борд е модерна комбинация между гребна лодка и сърф, която ви дава възможност да направите разходката си в по-предизвикателни условия и с предимството да се насладите на морето и крайбрежието от изправена позиция. За търсещите емоции и напредналите предизвикателство е сърфирането по вълните.

Базата

База Синеморец е олицетворението на всичко, към което се стремим през годините: стремежът да сме близо до природата, и то не каква да е природа, а красивата и запазена природа; наличието на вятър, който да пълни платната ни и лазурно-синя вода, по която да караме катамаран и каяци. Избрали сме тук да караме катамаран, защото с неговата пъргавина и бързина се доближаваме по-лесно до усещането за свобода. Устието на река Велека, което е на метри от базата ни, дава възможност да караме каяци не само в морския залив, но при силен вятър и вълни да се наслаждаваме на спокойно, медитативно гребане с каяци из меандрите на реката.

Мястото е уникално, защото съжителстваме със защитената местност на природен парк Странджа. Компания ни правят прелетни птици, пристигащи и отлитащи по via pontica. В реката срещаме блатни костенурки, кефали, змиорки, видри, водни лилии, блатни кокичета…

Подробности как да стигнете можете да откриете в страницата ни Контакти.

Кога сме на база Синеморец?

На ваше разположение сме през целия отпускарски и ваканционен сезон: 12 юни – 15 септември 2023 г.

Работното време – всеки ден между 10:00 и 18:00 ч.

Цени – сезон 2023 г.

КАЯК
форма/продължителност 1/2 час 1 час
едноместен 20 лв 30 лв
двуместен/ триместен 35 лв 50 лв

⚓️ ⚓️ ⚓️ ⚓️ ⚓️ ⚓️

За контакти: моб. 0899 931 925