info@vetrohodstvo.com | 0897 03 23 27
30
ян.
2022

Безплатно обучение по ветроходство

Comments : 0

Впечатления след първите ви писма:
1. Обърнете внимание на мейла, на който са пускате вашите заявки

2. Пращайте ни писма, които да съдържат някаква информация за вас и вашето желание (колкото повече, толкова повече). Трябва да има нещо на базата на което да вземем решение. Подхождайте с оптимизъм и увереност, а не с обреченост  

3. Обърнете внимание какви хора търсим (възраст). Ако сте извън тази категория: опитайте да ни обясните защо да ви изберем, въпреки че не пасвате на възрастовата група.

За кого

Обучението по ветроходство може да е за теб, за приятел, за детето ти… Не знаем. Предполагаме, че ще е някой във възрастовия диапазон 16-22 години. Така че, ако си роден в началото на века – пробвай!

От кого

Обучението се организира от Спортен клуб „Вятър и вода“ и ще бъде проведено от инструктори на клуба. В десетгодишната си история сме обучавали стотици деца и възрастни. Правили сме курсове на язовир, море, в условия на регата, с малки традиционни лодки, швертботи и килови яхти. И най-важното – помагаме усмивките да изгреят по лицата ви, срещаме ви с емоции и гледки, които да разширят и изпълнят с екстаз очите ви.

Как да се включа

Трябва да кандидатстваш. Това става, като ни изпратиш писмо, в което да ни напишеш защо искаш да се учиш на ветроходство. Особеният момент е, че ясни критерии няма – и ние не ги знаем. Затова бъди искрен и открит. Ако решим, че си подходящият кандидат, ще те поканим на разговор. И след това ще вземем решение. Очакваме писмото ти на courses/във/waw-racing.club.

Параметри

Големината на групата е неизвестна. Търсим младежи и девойки, които досега не сме открили. Може да направим група, да изберем само един или да приемем, че търсенето не се е увенчало с успех.
Мястото и лодките също са неизвестни. Донякъде са свързани с броя и желанията на одобрените кандидати. Донякъде са свързани с бюджета, предвиден за това начинание.
Времето на случване е… най-удобното – за нас и за вас. Стани избранник и ще обсъдим възможностите.

Срок

Очакваме пимото ти до 15-ти март. Ще изпратим потвърждение, че сме получили заявката ти. Ако не получиш потвърждение до няколко дни – потърси ни пак.
След 15-ти март ще ти изпратим и информация за резултата и следващи стъпки.
Ако случайно изпуснеш срока – пак ни пиши. Живот и здраве ще повторим инициативата.

Къде е уловката

Няма.

Знаем, че из България живеят и мечтаят момчета и момичета, които тръпнат с мечти, ценности и мироглед, близък до нашите. Но не сме се срещнали.

Някои не знаят за нас. На някои дори не им е хрумвало да пробват. Много свързват думата „ветроходство“ с нещо абстрактно или съвсем погрешно. Вероятно е много нови хора да се загледат в този текст – защото не очакваме нищо. Освен желание и едно писмо.

Някои са плавали с нас или пък са чули. Искат да се учат или да се учат още. Едни ги спира липсата на пари, други – неудобството на предлаганите дати. Е, сега пари не искаме, времето ще го изберем заедно.

Обучението се финансира от СК „Вятър и вода“.

Коментирай

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.