info@vetrohodstvo.com | 0897 03 23 27

 

ПОРЪЧКОВИ ПЛАВАНИЯ

Очаквайте дестинациите и цените за наем на цяла яхта, управлявана от наш шкипер за сезон 2019. Ако имате сформиран еипаж от 6 или 8 души, обадете ни се. Предложете период на плаване и предпочитан маршрут за плаване и с удоволствие ще сбъднем тази ваша мечта.

http://vetrohodstvo.com/vetrohod-content/uploads/2017/12/Хърватска.jpg

ПЛАНИРАНИ ПЛАВАНИЯ

Представяме ви плаванията и дестинациите, които смятаме да осъществим през сезон 2018. Всяко плаване има фиксирани дати и цени на човек. Ако сте сам, с приятел или няколко приятели, но не може да попълните цяла яхта, обадете ни се. Ние ще потърсим още желаещи и ще плаваме заедно - вие, те и ние.Остров ТасосПет плавания на Карибите през януари - март 2019 г.

Зимата идва! Време е да плаваме! Пет маршрута, които покриват едни от най-екзотичните Карибски острови и където векове наред момчета са съзрявали, о морето е правело от тях моряци и капитани. Доверете ни се и ще сбъдваме мечти заедно!Остров ТасосПлаване около о.Тасос за 3 дни

Класическо плаване в близкото ни Северно Егейско море. По-различен поглед на познатия на много българи остров Тасос. Един дълъг уикенд ще ви е достатъчен, за да "се запалите" и да искате още.