info@vetrohodstvo.com | 0897 03 23 27
  • ветроходство за момчета и момичета
  • ветроходен лагер
  • лагери за деца и тинейджъри
  • ветроходство за деца и тийнейджъри
  • лагер с ветроходство
  • ветроходни лагер с Вятър и вода
  • лагери за деца и ученици

Синьо лято за твоето дете

Ваканции, в които можем да тичаме боси. Лагери, в които през деня плаваме и плуваме, а вечер си разказваме истории. Дни, в които слънцето, вятърът (а и дъждът) не са само декор зад прозореца. Това са мигове, в които вярваме. Нека ветроходството е допълнителният щрих във вашето лято и това на децата ви.

Инструктори и приятели

Работим по детски приключенски лагери малко повече от 10 години преди да се роди „Вятър и Вода“. Поддържаме приятелски и добри партньорски взаимоотношения с едновременно утвърдени и иновативни имена в работата с деца и младежи и организирането на приключенски лагери сред природата. Деси и Тренера от Тренелариум, Васко от Байкария и Хипо от Реверсо са само част приятелите, с които си сътрудничим. Това са хора, които могат да отворят очите ви към нови светове или просто да ви подадат ръка, за да се върнете към нещо позабравено.

Приключенски лагери с ветроходство за сезон 2018

Подробности за лагерите ще намерите на сайтовете на партньорски организации, където ще ви отведат долните линкове. Тази година на базата ни на плаж Велека, Синеморец, ще занесем и детски лодки клас „Оптимист“ и „Кадет“ – ако се интересувате как детето ви да се включи, ни пишете на club@vetrohodstvo.com.

Пиратска историяВетроходство за деца на язовир Искър

Може би първият лагер за деца с ветроходство, който направихме заедно с Тренелариум (тогава Планини и хора). В началото плавахме на язовир Искър, но от 2017г го провеждаме на язовир Батак. Издание 2018г започва на 23-ти юли.


ветроходен лагер за ученициС колела и лодки по вятъра

Приключенска програма на язовир Батак съвместно с Байкария и Реверсо. Пригответе се за излитане, гмуркане и т.н. Много колела, палатки, лагерни огньове и много ветроходство. Лагерът във ветроходната част отново ще е край ловна хижа (само за нас!) и край кошарите на бай Спас. Тази година – от 30.07


Лагер „Първи порив“ветроходство на Беглика

Нова програма, която ще се проведе на язовир „Голям Беглик“. Започни историята на 05.08 във водите край легендарната сред малки и големи деца местност „Чатъма“. Някога имахме честта да участваме в първия детски лагер, проведен тук (като инструктори, а не клуб). Сега ще пишем нова глава. Каним и вашите деца.


лагер на СинеморецВъжено морешествие

Действието се развива из вълшебни места по и край южното ни Черноморие. Последни дни ваканция, последни дни лято, нови приятели, нови приключения… Старт на 03.09